Dan före dan

I morse undrade dottern var alla kakor var? Jamen, dom kommer väl inte fram förrän på julafton? Eller hur brukar jag göra?

Plötsligt blev jag osäker och fick för mej att jag kanske inte hade nog många kakor!! Och kanske inte bullar heller? Sagt och gjort, satte igång ett bullbak och för säkerhets skull gjorde jag ett gäng kokoskakor också. Sen tog jag in alla burkar från altan där dom står eftersom det inte finns plats i frysen. Sen bullade jag upp. Det blev 10 sorters kakor (om man räknar saffransskorporna). Snacka om att inte räcka!

Så nu har vi fikat och smakat på några sorter. Och nu är det dags för glögg. Alltmedan dottern gör julgodis och jag förväntas ligga och dra mej. Men det är så himla tråkigt och jag gör ju det varje dag så jag smyger omkring och kollar så att hon gör rätt, man vet ju aldrig. Ikväll ska vi smygsmaka på lite julmat och sen blir det julrim och lackstänger och uppesittarkväll.

Och alla är sams och alla är glada och jag är så lycklig över det och över att jag vet att det blir en lika bra dag i morgon. Då startar vi med att fira yngsta dottern som fyller år samma dag som Jesus. Och sen blir det Kalle Anka och julmat och hej och hå!

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *