Attack på bred front

Nu attackerar jag på bred front. Olikt oroshärdarna i världen så riktar sig mitt anfall såklart endast till mitt egotrippade jag. Jag satsar nu ALLA åtkomliga resurser på området och riktar dom snett neråt – mot höger tass.

Nu äter jag inflammationshämmande, går hos sjukgymnast, har fått specialsula som är tryckt och profilerad i Norrlandshuvudstaden (?) Umeå, har påbörjat en laserbehandling och idag ska jag ta mej ner till en testcykel som sett sina bättre dar men som är stående i källaren här i huset. Nu var det väl självaste.

Medan jag väntar på att allt ska falla på plats och att jag ska kunna ta en låååång promenad ut i det fina vädret nån dag framöver så får jag koncentrera mig på just denna dag. Ja det finns väl att göra men jag menar nåt som jag VILL göra. I skrivande stund sitter jag i biblioteket (!!) och om jag tittar lite snett åt höger så ser jag några konstiga prickar på golvet. Faktiskt rätt många. Igår böjde jag mig lite åt sidan och såg att dom var luddiga också. Absolut något jag skulle kunna ta tag i. Pust!

Den andre personen i hushållet är väldigt förkyld. Det är inte lätt att undvika honom på en yta av 87 kvm, men mina försök är lovvärda. När han drar iväg med en hostattack längre än Inlandsbanan tar jag betäckning på toaletten. Om jag hinner! Vi skulle ha kompisar på middag i morgon men det har blivit inställt. Annars hade jag kunnat börja fundera på upplägget, när jag skulle börja skära och duka och vispa för att bli färdig till 1830. Sånt tar tid. Alltså en hel massa timmar som nu är frigjorda till annat. Med min aldrig sinande fantasi när det gäller latmansgöra så kommer jag säkert att hitta på nåt som är roligare än dammsugning. Finns ju massor: korsordet, stickningen, boken, soffan.

Och ute skiner solen och det är vitt och ljust och fint och fantastiskt. Bra va?

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *