I form till barmarksträningen

Självklart har jag en plan. För att komma i form till barmarksträningen. Tror jag det, i sommar ska jag vandra landsvägen fram och landsvägen tillbaka. Främsta syftet med det är inte som man skulle önska att motionera, nej jag är helt enkelt ute på spaning efter något rafflande och spännande som händer eller har hänt i min lilla by. Och då kan man få gå långt, det är ett som är säkert.

Efter ett långt träningsuppehåll har jag nu startat på gymet igen. Jagtänker inte ödsla tid på att berätta om min högra 39a men den föranleder nu en ganska stor förändring i upplägget. Jag brukar promenera till och från gymet, känns extra härligt och sunt och sportigt. Nu får jag ta bilen. I måndags hade jag parkerat utanför och när jag skulle gå hem så passerade jag en bil som var så misstänkt lik vår. Fortsatte gå och efter ett litet tag kom jag på att det faktiskt var min bil. Bara att vända och gå och hämta den. Ja ja, det är smällar man får ta. Det dummaste är väl att berätta det för nån, så gör inte det!

I eftermiddag ska jag gå på stan och bläddra lite i klädställningarna. Det är så trevligt tycker jag. Jag ska absolut inget ha…

Och det är redan onsdag.. snart är det helg och då får man ta det lugnt!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “I form till barmarksträningen”

  1. Så trösterikt att det är fler än jag som inte känner igen sin egen bil. Hur många gånger har jag inte vimsat runt och letat efter den på parkeringar av större storlek som tex Birsta. Var ställde jag den? Grå bilar finns det ju jättmånga av. Ska jag ha en ny bil någon gång ska den då ha en väldigt avvikande färg. En gång hade jag en röd saab med vita prästkragar på och den hittade man alltid igen. Hoppas din fot blir bra snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *