Finns inget att göra, skriva eller säga DEL II

Bara för att det här ser ut att bli en ganska händelselös vecka så ska jag skriva varje dag bara för att visa att jag är en mästare på hittepå, att jag kan skriva väldigt mycket om lite och ingenting och såklart för att jag ska ha något att syssla med. Om ni vill ha spänning, humor och fascination – sluta läs!

I natt har jag varit på nattmangling. Jag började nämligen titta på en film på TV 3, den började kl 2100 och då tar det tid. Innan andra pausen hade jag borstat tänderna, innan tredje var kläderna avtagna och innan det var slut var hela nattproceduren färdig. Sen är det sängen och då kan jag absolut inte somna om jag inte läser lite först. 0057 släckte jag lyset. Sen låg jag där och vände och vred. Sista gången jag kollade var kl 0346 (ingen ska säga att jag inte besitter ett visst sifferminne).

Nåja det är ju ganska bra faktiskt. För sen sov jag till 0836, åt frukost (tack för den!), duschade, hade tur och fick ett långt telefonsamtal så jag behövde inte klä på mej förrän 1053. Vilken förmiddag!

Och nu blir det drag… jag ska på körövning om 10 minuter…. Hjällllp! Gu va stressigt! Och sen ikväll ska jag sälja biljetter på basketmatch.

Tråkig tisdag på er också!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Finns inget att göra, skriva eller säga DEL II”

  1. Körsång låter faktiskt riktigt kul. Jag gillar skarpt allsång och sånt för då kan man sjunga och man hörs inte bland dom andra rösterna. Jag har kastat ut julgranen idag och oj så mycket barr och grejor det blev. Fick lunchfrämmande så då gick det ett par timmar så nu ska jag ut och skotta när jag dammsugit klart efter julgranen. När jag började klippa av grenarna hittade jag ett litet sött fågelbo bland grenarna. Undrar vad fågeln säger till våren när den kommer tillbaka och trädet är borta. Det är inte utan att jag får dåligt samvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *