Finns inget osv del 3

Jamen idag är det väl ändå en härlig dag, så här inifrån i alla fall. Det är enastående vackert där ute, vitt vitt och med möjlighet till sol frampå dan. Väldigt kallt förstås… Eftersom det här skulle vara ”Tråkiga Veckan” så funderar jag på vad jag ska kunna hitta på som är tråkigt??

Ja i alla fall är det INTE tråkigt att jag ska på gymet. Nu måste jag visserligen ta bilen dit eftersom jag fortfarande (grrrr) inte kan gå så mycket på tassen. Och jag måste ordna så jag har enkronor till parkeringen. Men det är väldigt härligt att kunna sitta vid nån maskin och pumpa på lite och känna hur musklerna vaknar till en aning.

Och det är absolut INTE tråkigt att jag kl 1330 ska bli bjuden på fika på Wedan. Jag har ju fyllt år och då brukar min kompis bjuda mej på fika. Jag gör förstås samma när hon fyllt år. Men, i motsats till mej, som är en generös och fiiin människa, så frågar hon alltid om jag verkligen behöver ta en dyr tårtbit? Jag kanske kan nöja mej med något litet? Ibland har det gått så långt att hon frågar om det finns något bröd från dagen innan som jag kan tänka mej att äta upp, till rabatterat pris. När jag tänker efter riktigt noga så kanske jag också säger så ibland när det är min tur att bjuda (bara för att jag tycker hon är så rolig så jag vill härma henne).

Och det är INTE tråkigt att jag kan masa mej hem efter fikat och slänga mej ner i soffan och vila efter den här dagens mycket ansträngande program.

Tråkig onsdag på er med!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Finns inget osv del 3”

  1. Vem har tid att ha tråkigt? Jo jag kanske när jag skottar snö för det är det tråkigaste jag vet men idag tar jag paus. Vi gamla kärringar har ju våra krämpor du med din fot och jag orkar inte längre skotta mer än två timmar innan jag får ont i ryggen. Det är inte kul att bli gammal men som sagt. Tråkigt hinner vi inte med att ha i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *