Finns inget att säga… del 4

Vad ska man säga för tråkigt om den här dan? Min i grunden positiva läggning har svårt att hitta något. Hittills är allt bara toppen. Klockan är ju redan 1000 så det ser bra ut för resten av dan också.

Jag ska vara på hemmaplan hela dan. Förutom en trevlig date med alla damer i vår bostadsrättsförening. Vi träffas en gång i månaden,  vissa har med sig något handarbete medan andra fikar och pratar bort några timmar. Jag tar nog med strumpa nr 2 idag, för den är så otroligt trist att hålla på med. Tjockt garn, klumpigt, strumpen ser bred och otymplig ut (trots att jag repade upp strumpa nr 1 och började om så foten blev något mer anpassad till en människa). Ibland samlar vi oss och gör något gemensamt. Nu har vi bestämt att vi ska tillverka saker i välgörenhetssyfte. Kanske gör vi några klappar och lägger under granen på Clarion (om dom gör det i år också), kanske lämnar vi över något till nån hjälporganisation eller kanske åker vi till Grytan med dom. Det är långt till december kanske någon tänker. Men om man har mej som måttstock så är det inte en orimligt lång tid för att få ihop några strumpor och vantar.

Sen när jag kommer hem från Damklubben så lägger jag mej väl på soffan och väntar på middan. Den här veckan är jag ”matfri”, vilket tyvärr inte innebär att jag inte äter utan att det är den andre personen i hushållet som står för fiolerna när det gäller middagsmaten. Härligt att slappa och lyssna och lukta och när det blir dags hasa sig in till matbordet och äta.

Och i morgon är det fredag och då ska jag ställa mina tjänster till näringslivets förfogande.  Då blir det sannerligen ingen tråkig dag. Man kan därför säga att Tråkiga veckan slutade redan på onsdag. Vilken tur!

Ha så härligt ni med!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Finns inget att säga… del 4”

  1. Låter ju fint att ni turas om med maten. Det gör brorsan och jag också när han är här hemma men just nu är han nere i Skåne så det blir dåligt med matlagningen. Idag ska jag fara på vattenjumpa om jag får igång bilen förståss. Har skottat och sopat och satt på motorvärmare så jag får hoppas att jag får igång den. Sticka på du. Det blir nog så bra så bara du får hålla på ett tag. Du kan ju i alla fall sticka. det kan inte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *