Åldern?

Jag tål inte lappar. Dom där som sitter inne i kläder. Ofta känner jag att nånting skaver och kliar. Går omkring som en ål och försöker komma åt. Värst är det bak i nacken. Tills jag kommer på. Det är en lapp som stör. Fram med saxen. Numera har jag aldrig en susning om tvättråd, storlek eller material. Plaggen är helt rensopade på information. Detta hände aldrig förr, alltså beror det på åldern. IGEN! Det börjar bli mycket nu.

Nu ska jag tyvärr iväg och jobba. Tyvärr därför att jag då missar viktiga timmar av uppladdning. Ikväll ska jag nämligen tillsammans med barn och barnbarn på Mello. Det ska bli jätteroligt att se något stort och bländande live, och dessutom så nära hemifrån. Dock hade jag velat haft dagen på mig till att förändras till någon glamourös. Fast det kanske man inte ska vara när det är genrep? Och återigen, med tanke på min förhållandevis  höga ålder så lär ingen titta på mej. Har läst nånstans att ingen ser en kvinna som passerat 50 år! Visst är det sorgligt!

Sorgligt är det inte att solen börjar titta fram, att jag ska ut och tjäna lite pengar, att jag ska gå på Mello ikväll, att andra barn och barnbarn anländer inatt och att det är lördag imorgon! Trevlig helg på er!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Åldern?”

  1. Så är det Barbro. Man känner sig mer och mer osynlig men det har sina poänger det också. Man behöver inte lägga ner så mycket möda på att se snygg ut så ta det som det är och gå på Mello och titta på alla vackra och unga människor. Och du…… man känner mer att man vill ha sköna och mjuka kläder utan något som skaver. Jag har för första gången köpt mig ett par kärring.trosor Du vet sådana med hög midja, av bomull och med små blommor på. Fula men otroligt sköna som inte skaver varken mellan benen eller i aslet. Leve tanterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *