Rolig helg

Vilken rolig helg jag haft!

Först Generalrepetition på Mello. Härlig stämning och mycket som hände runt omkring. Ja faktiskt så mycket så när allt var slut kom jag inte ihåg vem jag tyckte var bäst. Det var liksom så mycket att kolla på överallt. TV-kameror och vanliga kameror och lampor och blänkare och den fina scenen och dom jätteduktiga programledarna. Jag var otroligt imponerad av Sanna Nielsens bedrift att gå omkring i den där vita byxdressen med vida ben och med såååå höga klackar till. Jodå jag såg klackarna. Hon stod alldeles intill mej flera gånger och det kan jag säga att hade det varit jag som haft dom klackarna och det tyget runt fötterna så hade jag lyft upp byxorna och skuttat runt. Men hon verkade så ledig och van och sprang upp och ner utan att röra en min. Är det det som kallas ungdom?

Sen blir jag förvånad över den extas som den rockande samen frambringar. Jag förstår absolut inte storheten i hans framförande. Jag har inget emot jojk men den tycker jag ska framföras med begränsat bakgrundsljud, kanske bara nån trumma. Inte som här med full orkester där man bara kan urskilja någon som låter i bakgrunden. Några toner, ingen text. Alla tycker olika, faktum är att här är det väl jag som tycker olika. Alla andra verkar tycka att han är helt underbar. Är det det som kallas tråkmåns?

Sen stockholmarna som hälsat på under helgen Va roligt det är med mycke folk hemma! Fulla hallen med skor och väskor och kläder. Mobiltelefoner överallt. Många som sitter vid bordet och äter och pratar. Många som hejar på skidåkningen. Det hann bli några Fia-spel också och kortleken var framme flera gånger. Det blev så tomt och tyst när dom drog till svenska fjällen. Jo dom for till Åre och inte till Falun (apropå att säga fel!) Är det det som kallas spyfluga?

Och nu är det vanlig måndag igen. Och det känns bra det med! Är det det som kalla förnöjsam?

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *