Hjälp – jag har ingen selfiepinne

Igår på nyheterna berättade man om förbudsskyltar mot selfiepinnar. Jag lovar. Jag hade absolut aldrig hört talas om att det fanns såna. Jag har ju undrat när folk skickat selfie. Undrat över hur dom kunde bli så pass bra. När jag försökt två gånger så såg jag bara:

Försök 1: Ett rödmosigt fläckigt ansikte med ett litet tussigt ögonbryn i ena hörnet
Försök 2: En jättelik överkroppsdel som såg ut som ett vitt okänt snöområde

Men skönt i alla fall att jag inte behöver reta mig på just den förbudsskylten. Jag retar mig förresten inte på nån sån skylt överhuvudtaget. Är det förbud så är det. Jag grottar inte ner mig i sånt. Inte heller känner jag någon obetvinglig lust att utmana ödet och parkera där man inte får eller gå där det inte är tillåtet (fast en gång när jag såg en grön fin men tyvärr obeträdbar gräsmatta i nån stad nånstans så var jag helt klart sugen på att sätta dit foten).

Östersunds-Posten för en tynande tillvaro. Tidningen tycks mig tunnare och tunnare och härom dan fick jag ett mejl om att man nu  ”På grund av tekniska problem och låga besökssiffror har vi har beslutat att från den 13 april lägga ner vår bloggportal”. Inte för att tidningen blir tjockare och mer intressant med bloggarnas hjälp, men jag tror mig ha sett att en hel del följer min blogg och den är säkerligen inte mest välbesökt.

Men så är det nu. Jag inväntar förfrågan från högre ort, som i det här fallet skulle kunna vara New York Times, Aftonbladet, DN eller nån smaskig blank och fin veckotidning. Förmodligen kommer detta inte att hända och då kan jag snart se på mitt lilla tidsfördriv som ett trevligt extrauppdrag som plötsligt tog slut.

Spänningen är alltså olidlig och medan jag väntar går jag på körövning idag. Det ska bli jätteroligt. Härlig tisdag på er!

 

Publicerat av

barbro

7 reaktioner till “Hjälp – jag har ingen selfiepinne”

 1. Skulle det vara så att bloggen slutar genom öp så får du väl öppna din egen blogg. Det är lika enkelt att fixa sin egen genom tex bloggplatsen bloggagratis eller någon av de andra bloggplatserna som finns. Du ska då inte sluta för din blogg är trevlig att läsa och kan också länkas till facebook. Ha trevligt på körsången. Jag och brorsan ska till Västanede och lyssna på underhållning idag och sedan ut på sjön.

 2. OM du inte kan blogga som förut måste du meddela det här, så vi som följer dig (men inte alltid kommenterar) vet vart vi ska gå för att hitta dig!

  1. Hej Julia! Va roligt att du följer min blogg. Jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta blogga när den nu blir flyttad till vart? Man har sagt att den ska flyttas till mittmedia, men jag tycker det har varit trevligt att ha den på ÖPs sida, det känns som mer i närområdet i alla fall.

   Om jag bestämmer mig för att fortsätta så ska jag försöka meddela dej. Frågan är väl bara vart jag skriver då…. Vi avvaktar väl ett tag så får vi se.
   /Barbro

  1. Hej Amargaret!
   Du menar att jag ska mejla och tala om var jag fortsätter blogga?
   Nja… jag har inte bestämt ännu om jag ska fortsätta med det.

   Är din mejladress i å så fall [email protected]?

   Tack för att du har läst min blogg! /Barbro

 3. Visst ska du fortsätta blogga! Det är så kul att läsa om livet i Östersund, men framför allt det du skriver från Öfsjö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *