Nu sparade jag en slant igen

Jag satsar helst mina pengar på att köpa kläder som lämpar sig för glitter och glamour (!!!). Av den anledningen var det minst 4 år sen jag köpte svarta träningsbyxor i en trevlig och inte så åtsittande modell. Dom funkar fortfarande bra, inte har jag svettats sönder dom heller. Konstigt!

Varje gång jag är på mitt gym så irriterar jag mig om jag får tag i ett klädskåp där nyckeln inte har nån gummisnodd på sig. Så att jag kan hänga den på min vattenflaska, som jag fyller hemma och tömmer ut det mesta av innan jag går hem igen. Man skulle kunna tro att jag är så uppe i mitt värv att träna kroppen så att jag inte hinner dricka. Sanningen är att jag inte ens blir törstig. Illvilliga tungor kunde kanske påstå att jag ska öka träningsintensiteten.

Nåja, det var inte det jag skulle berätta. Utan att just idag så hittade jag i mina 4-årsgamla byxor en liten ficka i linningen. Där kan jag ju ha nyckeln såklart.

Härligt, nu behövde jag inte köpa nya!

Publicerat av

2 reaktioner till “Nu sparade jag en slant igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *