Sitter och glor…

Men nog är det väl för hemskt!  Hur kan man bara bli så lat som jag?

Ute skiner solen och man skulle kunna gå ut och kratta lite, i alla fall på vissa ställen där det ser torrt ut.

Inne skiner tyvärr också solen, vilket innebär att det ser ut som att jag valt ett möblemang helt i ljusgrått. Köksskåpen är fläckiga, spisen är rosig, golven har en väldigt tråkig matt lyster.

Allt det här ser jag. Men jag gör inget åt det!! Har liksom ingen lust. Hela helgen har jag latat mej från morgon till kväll och nu verkar tillståndet ha kommit för att stanna även när det blivit vardag. Intalar mej själv att det är bättre att vänta tills jag blir inspirerad att ta itu med vårstädningen. Men tänk om jag inte blir det då? Tänk om det här är mitt nya, ännu latare, jag?

Och under tiden, medan jag väntar på bättre tider, ägnar jag min tid åt att lösa korsord, lyssna på TV, sticka på en strumpa som ingen vill ha och då och då läsa  ett kapitel ur en bok som inte är ett dugg bra.

Trist dag, trist blogg, trist människa…. så enkelt var det med det!

Publicerat av

2 reaktioner till “Sitter och glor…”

  1. Det är nyttigt att lata sig.En kvart om dagen minst ska man sitta o glo rakt ut på ett träd, stubbe, spis ja du fattar…
    Se det från den ljusa sidan. Den andre i hushållet kanske gillar att detta tillstånd kommer ibland..

  2. Det var värst vad du har ”läst på”. Alla kommentarer får mig att häpna! Ha en bra dag där borta i öster. Nästa vecka är det slut på friden…. då kommer jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *