Vilken natt!

Igår la jag mej för tidigt, hade en dålig bok, släckte för snabbt och kunde inte sova. Såklart inte! Allt blev fel.

Men ändå, sedan jag snurrat och vridit mej ett tag medan jag hörde regnet smattra på rutan så somnade jag till. I drömmen lyfte jag  upp håret vid örat och upptäckte att det var alldeles kritvitt hår under det färgade. En fantastisk vit färg som var nästan skimrande. Jag gick direkt till frissan och visade henne och hon tyckte också att det var en otroligt vacker och ovanlig färg. Hon sa direkt: ”Sådär ska du ju ha det!” På med skynket och medan hon stod och blandade färgen i den lilla plastkoppen så sa hon: ”När vi ändå håller på att förändra så tycker jag att vi ska raka av allt hår på ena sidan och så kan du ha lite längre vid andra örat!” Raka på en sida! Som är det fulaste jag vet! Jag började vifta med händerna under skynket, samlade mod, för det är modigt att säga emot sin frissa: ”Det blir inget av med nån rakning, dom stackars strån jag har kvar får vi inte röra”.  Fortfarande viftande men nu under täcket vaknade jag. Puh!

Utmattad och skräckslagen somnade jag om efter ett tag. Sen var det dags igen.. Nu var jag i drömmen på väg till en fertilitetsklinik. Snacka om att det gick snabbt att vakna, sätta sig upp och konstatera att det fortfarande regnade ute, att den andre personen i hushållet snusade bredvid mig och att jag kunde vara helt säker på att varken han eller jag nånsin hädanefter skulle komma på en sån idé.

Vilken natt! Vid frukosten var jag helt slut och försökte intala mig själv att det skulle bli skönt att gå och träna. Ute regnade det fortfarande. Cykla? Gå? Ta bilen? Jobbigt! Tills jag i tidningen läste:

HÖGINTENSIV TRÄNING KAN PÅVERKA HJÄRTAT

Såklart. Om det nästan är livsfarligt är det väl bäst att avstå. Vips var jag glad igen. Nu har jag varit på stan i flera timmar och handlat massor med saker som jag var ”kort på”. Det blev en jättehärlig dag i alla fall! I natt släcker jag inte före ett.

Publicerat av

barbro

4 reaktioner till “Vilken natt!”

 1. Kan det var möjligt att det är modernt med grått hår eller vitt som mitt är. Hurra då kanske jag blir balens drottning till sommaren och inte panelhöna. Man kan alltid hoppas. Kliv upp och sätt på tvn om du inte kan sova så somnar du nog ganska snabbt

 2. Eller gör som jag.Gå till frisör på Mallorca med jätteblont huvud för att slinga bort det gråa och kom ut med grönbrunt…

  1. Jamen det blir väl fint.
   1. du är ensam om färgen
   2. den passar in i naturen
   3. om inte dom har andra färger på mallis så går den ur snabbare än att du hinner tänka färg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *