Idag är en annan dag…

…. än igår alltså.

Igår hade vi konsert, jag och min kör och min orkester och min orkesterledare och ja det kändes som att allt och alla var mina. Det var så härligt och roligt och ljuvligt att stå på Storsjöteaterns scen och sjunga tillsammans med 78 andra glada personer, att få lyssna till bandet och höra gästartisten Roger Hansson och körens egen Roger Rådström musiscera.

Sen åt vi lite och drack några glas vin och sen var vi alldeles trötta, i alla fall jag. För att inte tala om mina fötter. Dom blir förmodligen aldrig vad dom varit. Eller är det åldern? Vågar inte tänka tanken. Men tänker tanken på faster Hanna, som jag tycker mig börja likna mer och mer. Hon gick ständigt omkring i Augusts stora stövlar. Tjavade på liksom, och satte fötterna rakt utåt när hon gick, förmodligen för att inte stöveln skulle åka av. Den andre personen i mitt hushåll har tyvärr alldeles för små fötter för att jag ska kunna göra en ”Hanna”. Å andra sidan – vad är problemet? – hur ofta ska jag stå på en scen och bli trött i fötterna. Löjligt var namnet sa Bill!

I alla fall så var jag så uppfylld av kvällen att jag inte kunde sova när jag la mej. Och i morse vaknade jag kl 0512. Vad är det som händer? Sen har jag blundat och vänt mej och öppnat och stängt fönstret och gått upp och druckit vatten och läst tidningen och druckit ett glas mjölk och ätit en kaviarmacka. Nu är klockan snart 8 och då ska jag väl kliva upp. Ute blåser ingen sommarvind, det ser kallt och blött ut. Funderar på att försöka lägga mej igen.. Det kan gå! Jag provar…

Ha en härlig onsdag alla som ska jobba och alla som inte ska jobba och resten också!

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Idag är en annan dag…”

  1. Ni var jätteduktiga. Man blev riktigt avundsjuk. Förstår att det är en härlig känsla att stå mitt i härlig sång

  2. Så roligt att vara så många i en kör. Då behöver man inte vara nervös för ingen hör just en person. Måste vara kul. Ser mulet och trist ut och jag och mina vänner ska ut och skrika vårskriket framåt kvällen. Nu måste vi göra något för att det ska bli värme och sommar någon gång, du vet Du ska inte tro det blir sommmar om inte nån sätter fart, så då gör vi det om det så regnar småspik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *