Men visst lutar den väl?

Försöker se om den högra lutar mer än den vänstra. Med blotta ögat är det omöjligt att se. Men så måste det ju ändå vara. Annars skulle inte BH-bandet åka ner hela tiden på höger sida. Irriterande!

Är ute och går i godan ro och helt plötsligt blir högerarmen obrukbar eftersom BH-bandet halkat ner och liksom låst hela rörelseapparaten. Då måste jag hänga väskan på högerarmen, med vänster hand gräva mig in i axelhöjd, genom jacka blixtlås halsduk  kofta och t-shirt, grabba tag i bandet och dra upp det på plats igen. Några minuter senare är det samma visa. Ser förmodligen inte klokt ut att jag oavbrutet håller på att rota omkring på överkroppen med handen.

Kvinnan på underklädsaffären är idel förståelse hela hon. Vad man än har för fel så har hon samma. Om jag klagar på för stora bröst så har hon också det. Om jag säger att det är tråkigt att det blivit så mycket fett direkt under bröstet på mej. Jamen det har ju hon också. Det är väldigt trevligt och man känner sig inte så ensam och så avvikande. Ibland är hon bara medkännande och deltagande men just det här felet har hon en lösning på. Man kan köpa en gummisak och lägga under bandet. Jojo, jag köpte en sån för nåt år sen men då fick jag utslag. Så just det här felet kan hon faktiskt inte hjälpa till med.

Men varför skulle det finnas nån hjälp överhuvudtaget på ett sånt löjligt och banalt problem. Löjligt och fånigt. Glöm att ni läst det! Men jag tänkte faktiskt att jag skulle vara som underklädsaffärskvinnan, om nån har samma problem så är vi i alla fall två.

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Men visst lutar den väl?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *