Äntligen semester!

Ja jag vet att jag inte har typ semester utan är ledig jämt. Men jag ”leker” att jag har semester. Det blir roligare så.

Min lek innebär att när jag kommer till Lantstället kan jag hela första helgen bara gå omkring och ”landa”. Jag behöver sänka pulsen och komma i ”mood”. Det är viktigt att varva ner efter en ansträngande vinter på jobbet. Min fantasi känner inga gränser!

Med mig till Lantstället hade jag 5 kjolar, 4 klänningar, 7 par byxor, 4 par shorts, 8 blusar modell lite finare, 4 koftor, 3 jackor, 3 tröjor med blixtlås och huva, ett otal t-shirtar och ett o-o-tal tröjor. När jag kom kånkande med 6:e omgången väskor sa den andre personen i hushållet:

– Du lär få en jobbig sommar om du ska hinna med alla klädbyten!

Okey, jag kanske inte kommer att använda allt. Men tänk om! Annars har jag lagt en ny vurm till min tidigare samling. Jag ska äta nyttiga nässlor. Nu har jag plockat i två dagar, dom är så små ännu så det är lite jobbigt att sitta på knä och plocka. Men nu gäller det att samla till i vinter. Och idag ska jag bjuda grannarna på nässelsoppa. Ganska djärvt med tanke på att jag aldrig tillagat det förut. Men friskt vågat!

Och i övrigt har jag som sagt inte gjort ett skvatt! Härliga dagar!

 

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Äntligen semester!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *