I´m back

Nyss hemkommen från en intensiv vecka i storstan med omnejd. Märkte att än så länge klarade jag att laga mat för många människor medan jag spelade femhundra, bakade bullar, skjutsade till träningen, STOD i målet en stund, lekte med hundvalpen, skjutsade igen, handlade, spelade 4 i rad mm mm. Dottern verkade nöjd över att kunna lämna över vardagssysslorna några dagar och för mej var det jättekul att känna sig nyttig.

Sen blev det några dagars avkoppling i City hos andra dottern. Då var det mer att hasa sig runt (nåt som jag är mycket duktig på) och besöka olika muséer, äta god mat och lata sig (en av mina specialgrenar). Även det förstås väldigt roligt.

Efter en stormig hemfärd, bilen gungade rejält stundtals, är vi nu tillbaka på Lantstället. Har just ägnat en lång stund åt att plocka kvistar från marken. Det måste ha blåst sjuuukt mycket, ser ut som efter en rejäl höststorm. Tänkte där jag gick och plockade: i ett annat land och med en annan gumma kanske kvistarna hade tagits till vara, man kanske hade eldat med dom och man kanske hade varit jätteglad att dom blåst ner just på sin egen tomt. Nu blev dom kastade ut i skogen och inte var jag glad att se dom heller.

Jag var ju väldigt orolig att hela min sådd skulle förstöras av för starkt solljus medan jag var borta!! Inga kommentarer! Frågan är väl om man ska ta och åka iväg och köpa lite SOMMAR-blommor ändå… det kan ju bli varmare vilken dag som helst, tänkte den positiva och hoppfulla farmaren…

Ha en härlig torsdag ni med!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *