Jag är min egen drömtydare

Inatt var det drag under galoscherna i sängen. Ja alltså inte som man skulle kunna tro. Nej det var i drömmens värld som det hände både det ena och det andra. Eftersom jag drömmer väldigt ofta och även väldigt ofta kommer ihåg mina drömmar skulle man kanske tänka sig att köpa en drömtydningsbok eller kanske anlita en drömtydare. Nåt fel lär det ju vara på mej. Men icke, jag tolkar drömmarna så bra alldeles själv. Eller hur?

– En gammal arbetskamrat och jag skulle gå på gym = jag fick ett brev från Fristilen när jag var i stan.
–  Väl där var hon lite sur och ur gängorna, tyckte att det var fel på gymet och att hon kände sig trött = pratade med en kompis som hade slutat på gymet.
–  När jag skulle byta kläder upptäckte jag vilka konstiga trosor jag hade. Dom upptäckte tyvärr kompisen också. Undrade var i jösse namn jag fått tag på dom = jag har i min ägo ett par trosor med väldigt hög linning, ända upp till bh-kanten. Antar att jag hade nån sorts förhoppningsfull idé om att dom skulle hålla in hela området i mellangärdet. Området som verkar svälla för varje år, eller jag skulle tom kunna säga varje månad. Om, jag säger bara om, trosorna skulle ha klarat den bravaden så hade dom behövt vara i ett helt annat material, kanske armerat stål.
–  Jag hade med mej kaffe som vi kunde dricka efteråt. Då sa kompisen att hon absolut inte kunde tänka sig annat kaffe än mörkrostat från Italien = jag var på stan i förrgår och köpte kaffe från en Barista – man med kaffevagn, han förklarade ingående hur extra gott det skulle bli med just den där koppen med just dom där bönorna och med just den där tillagningen.

Sen drömde jag att det regnade hela dan. Men det var väl ingen dröm? Det var rena rama klarsyntheten!

 

Publicerat av

En kommentar till “Jag är min egen drömtydare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *