Allt gammalt och fruset ska bort

Handelsstopp är utlyst. Utlyst och utlyst. Det räcker väl att jag pratar för mej själv lite eftersom det är jag som handlar. Mitt shopaholic-beteende sträcker sig nämligen även till andra saker än inredningsartiklar = kuddar, kläder = oftast toppar eftersom dom är billiga och saker som är bra att ha = tusentals långa vita ljus från Ikea.

Jag handlar matvaror också. Massor. Och fyller frys och kyl. Skåp och låda. Och igår när jag kollade i frysen insåg jag att vi ska flytta hem till våran gata i stan om cirka 2 veckor och då vore det bra om det var tomt i frysen här på landet.

Här ska alltså ätas upp. Och hädanefter ska det bara köpas mjölk, fil, ev smör och ägg. That´s it. Knappt hade jag tänkt tanken innan jag for till affären för att köpa en liter mjölk och kom ut med surströmming, tunnbröd, ägg, vindruvor, godis, socker, olivolja, vitlök, rödlök, tidning och sallad.

Men det ordnar sig nog. Äta är en sak som jag tyvärr är väldigt duktig på. Nu går jag ut och sätter mej i solen igen. Det blåser en härlig ljummen vind och det är som om det vore juli. Ha en bra dag!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *