Bara borta

Nu får jag igen för alla fula tankar jag tänkt. För mitt småleende när jag hör att folk tappar bort saker hela tiden. Dom letar nycklar och glasögon och mobiler och jag vet inte vad. Nejdå, jag har minsann haft allting på plats.

Ända tills nu vill säga. I helgen har jag febrilt letat efter en mobilladdare som jag inte sett på ett tag. Den kan ju vara på landet, åtminstone intalar jag mig det just nu. Men nu fattas det en vante. Jag ska ha med mig ett par vantar till Stockholm. Lade fram det stickade på sängen, som jag alltid gör långt i förväg när jag ska åka nånstans, och idag när jag skulle se över packningen för tredje gången så såg jag plötsligt att där bara låg en vante. Erinrar mig plötsligt att den ena hade farit ur påsen och att jag liksom kastade iväg den bort mot sänghållet till. Nu finns den inte. Rummet är 10 kvm och har genomsökts från topp till tå. Ingen vante. Känner att jag måste ta en paus nu och andas. Jag blir alldeles svettig.

Det blir skönt att få en paus, i morgon åker jag med tiiiidiga tåget (hur ska jag vakna??) till huvudstaden och våldgästar barn och barnbarn. Jag ska strosa på stan, träffa kompisar och bara njuta.

Ha så härligt ni med!

Publicerat av

En kommentar till “Bara borta”

  1. Hi hi så där ja. det börjas för dig också. Det är väl fan så mycket tomtar man har i husen som drar bort grejor och lägger dom på helt andra platser. Ha det kul i Stockholm och gå omkring i gamla stan och titta för där är det mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *