Hemma igen

Nu är jag fylld av intryck och upplevelser. Efter några dar i storstan har mitt lilla huvud sett och hört så mycket så jag tror jag fått ont i halsen bara därför.

En sak som jag inte har fyllts med är handelsvaror. Jag har, eftersom jag nu hade chansen att ägna flera dagar åt shopping, bara lyckats få med mig en jumper hem. Och till råga på allt köpte jag den i en affär som även finns i Östersund. Hur ”beige” är inte det? Jag har orerat vitt och brett om att jag ville köpa en yllejacka, nåt ljust och lite ulligt och varmt. Pytt… Det finns såklart mycket men endera är det snygga kappor (när ska jag ha en snygg kappa?) eller så är det nån omfångsrik huva som det skulle ta mig flera minuter att arrangera innan avfärd (och jag har ju sååå bråttom när jag ska iväg!!!). Färgerna är helt fel på mej, det är dom för övrigt varenda höst. Klär verkligen alla i grått och vinrött?

Trots det har det varit härligt att strosa omkring i timmar. Vädret har varit ljuvligt. Jag fick bära jackan på armen hela tiden. Jag har förutom att umgås med barn och barnbarn träffat flera kompisar på luncher och fikningar.

En dag överraskade dottern med ett besök på Spa och en ansiktsbehandling. Jag har bara gjort en enda sån i hela mitt liv. Tycker det känns lite onödigt. Om jag kommer till ett Spa passar jag på och tar lite massage istället, det verkar mer angeläget om man säger så. Mitt gamla ansikte får väl vara som det är. Men oj, va ljuvligt det var. Och till råga på allt stod ögonbrynsfärgning på programmet. Jag har numera bara halva ögonbryn. Det där strecket som går ut till höger och vänster består bara av cirka 3 strån på varje sida och det är väldigt svårt att få färg på dom. Men hon lärde mig hur jag skulle fylla i och nu har jag faktiskt ögonbryn som täcker hela ögat. Härligt, man lär så länge ….

Och nu är jag hemma igen. Lite ont i halsen men det går väl över när jag hämtat mej lite. Citerar Bo Kaspers orkester: ”Jag vet att det borde vart onsdag idag (jag vet att det är måndag), men det är söndag i sängen hos mej!”

Publicerat av

En kommentar till “Hemma igen”

  1. Varför är det bara dystra tråkiga och mörka färger nu när vi går över till en dyster mörk vinter. Borde det inte finnas kläder i lite glada färger då för att muntra upp. Tycker ibland att det ser ut som om folk är ett enda dystert begravningståg. Varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *