Här händer inget

Nu är det liksom, jag vill inte säga dösäsong. Men det känns som att jag befinner mig ”in the middle of nowhere”, inte alls som prinsen ”all over the Place”. Nej det är faktiskt ganska lugnt med allting. Jag har inte riktigt kommit in i vinter-ruljansen. Jag tror att alla helger ska vara upptagna. Att det ska hända roliga saker hela tiden. När gör det det? Känner mig rastlös helt enkelt.

Men när jag tänker efter är det förstås bara dumheter alltihop. Vad sägs om den här dagen. Fika på säng med Dagens Nyheter och alla bilagorna. The-kake-bak, dom blev jättegoda. Några timmar tillsammans med min illustratör….. jojo, det lät något. Faktum är att jag och en tecknande kvinna ska ge ut en barnbok, en saga som jag skrivit till mina barnbarn och som handlar om Loffe – en alldeles ovanlig björn. Nu har vi satt in alla sidor och alla bilder och snart ska vi buga och bocka framför något förlag, och om ingen vill ha oss så trycker vi själva. Se upp… rätt som det är känner ni er tvingade till stödköp för att rädda vårt självförtroende.

Och sen hämtade jag en kompis på stationen. Hon har varit på Cypern en hel månad och hon var så brun och fin och hon hade med sig gåvor från den förlovade landsbygden. Halloumin var gudomligt god.

Och nu har jag ätit middag på rester och resten av kvällen tillbringar jag väl lite tillbakalutad tittandes på det ena programmet efter det andra. Det ser jag fram emot, jag gillar TV-tittande. Tur är väl det, vad skulle jag annars syssla med hela kvällarna?

Och snart är det måndag…. det blir roligt!

Publicerat av

En kommentar till “Här händer inget”

  1. Den här tiden är lite liksom lite mörk och man har svårt att vänja sig vid att det är så här mörkt och trist och man har bara vintern framför sig. Tur ändå att man har varmt och tak över huvudet. Det är minsann inte alla som har det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *