Väcka uppmärksamhet

Ibland när vi har folk hemma så sitter man inte på samma ställe som alltid annars. För visst har väl alla så hemma? Att man sitter på samma ställe vid bordet eller i soffan hela tiden? Tänkte väl det!

I alla fall, när jag då sitter på annan plats kan det hända att jag plötsligt fastnar med blicken på nåt ovant ställe. Ett ställe som inte ser bra ut alls. Det kan vara ett hörn som är alldeles grått och luddigt. Eller en skåplucka som är full med fläckar. Eller en spislucka som ser ut att ha drabbats av oljeutsläpp. Nu är goda råd dyra. Det gäller att förhindra att nån annan ser samma som jag.

Många tycker nog att jag pratar mycket och gestikulerar ännu mer. Nu får min uppmärksamhetstörst direkt en annan innebörd. Vad är det jag försöker dölja?

Fast allt det där hände för länge sen. Nu finns inte en chans att hitta några dolda fel här hemma. Jag har städat öööööverallt!

Publicerat av

3 reaktioner till “Väcka uppmärksamhet”

  1. Dom som kommer till mig tittar nog inte alls på hur jag har det som tur är. Dom är mer upptagna med att prata bilar. älgar, fiske och annat karlsnack. Då och då dyker någon kvinna upp men dom vet så väl att här finns det damm och grejor lite överallt så dom bryr sig inte.

  2. Jag blir omåttligt glad över att någon mer än jag upplever detta. Trodde det var bara jag som kollade runt så i i hörnet,luckor mm i hemmet.Gud så skönt att inte vara ensam.. Min mor talar om detta för mig stup i ett och mina barn likaså..att jag kollar så hela tiden..hm.Men faktiskt så tittar man bara så hos sig själv..iallafall jag.
    Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *