Körigt idag

Vojne vojne. Idag har det varit snärjigt.

Låg länge med Dagens Nyheter. Jo det kan man faktiskt göra. Fika på säng funkar om man koncentrerar sig och håller i koppen hela tiden. Idag var det goda mackor för jag hade köpt gravad lax förra helgen och datum gick ut idag. Alltså blev det laxmackor till frukost. Jo men det funkade också.

Hasade mej upp och lade en utförlig make up där inga fläckar eller skavanker undgick upptäckt och effektivt täcktes av en brun gegga kallad Foundation.

Sen iväg till Skoinsamlingen. Den andre personen i hushållet hade beordrats att samla ihop ALLA skor som han inte använder. Jag misstänkte nämligen att det skulle vara en hel del. Vi letade och letade men hittade faktiskt bara ett par som han inte kunde ha och som han aldrig hade haft på sig. Jag är ju så duktig på att lämna bort grejer så jag fann bara ett par skor som jag inte använder. Men efter en stund åkte dom tillbaka ner i förrådet igen. Tänk ifall jag får ont i nån fot och måste ha bandage? Då kan dom passa för dom är ganska stora och faktiskt väldigt fula. Men om man har ont får man ha fula skor. Den andre personen i hushållet fick inte samma chans att ändra sig.

Så till Återvinningscentralen där jag avbördade mig 4 st sladdar under skylten Elektronisk utrustning.

Lunch med goda vänner. Gott. Sen kaffe och ett parti kortspel hos dom. Nu hemma igen. Ska bara dressa om lite och tassa upp till grannarna på middag.

Ja man får ta en sak i taget så ordnar det sig helt enkelt. Trevlig helg ni med!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Körigt idag”

  1. Det kan aldrig bli för mycket av det som är roligt. Det är det vi lever på nämligen för att orka med allt skit som dyker upp hela tiden så ha roligt vad du gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *