Jul 2015 – ett mål att sträva efter

Jag har hört talas om att man ska banta sig i form till typ Beach 2014… Nu lanserar jag begreppet Jul 2015. Dvs jag gör något helt unikt. Jag bantar innan jul. Bara så jag slipper efter jul. Banta är fel ord. Jag ska få platt mage lite snabbt så jag kommer i förra årets julklänning.

Därför blev jag så glad när jag på Fejan fann ett tips som bara rörde platt mage. Det känns som viktigaste partiet för mej. Ändan och låren syns inte genom klänningen. Läste grundligt igenom alla förklaringar hur man genomför; Ben med touch, Plankan, Sidoplankan, Sidocrunch, Benlyft i stående planka !!!!!!! Jag tyckte bestämt att rubriken löd ”5 enkla övningar”. Försök med Sidocrunch får ni se. Eller varför inte Sidoplankan!? Dessutom, när jag läst texten flera gånger, och insett att man ska göra övningarna 3 gånger så lång tid som man klarar av? I så fall blir det 0 x 3…

Naturligtvis kommer det dessutom en liten kommentar om att man ska kombinera övningarna med bra kost och långa promenader. Och jag som tänkte äta bruna bönor ikväll?

”Vid närmare eftertanke 1” så är nog inte just dom här övningarna dom rätta för mej. Det är inte magen jag har problem med, det är det som sitter ovanför magen och nedanför brösten om ni fattar.

”Vid närmare eftertanke 2” så tycker jag det är snyggt ifall kläderna sitter åt lite! Eller så tar jag mej en tur på stan och kollar ifall dom har nåt nytt snyggt som jag kan köpa mej som en liten uppmuntran. Jodå, du läste rätt. Man behöver faktiskt inte göra nåt särskilt för att uppmuntra sig själv då och då. Man kan bara vara glad att man finns och att man blir glad åt rött.

En krönika undertecknad av LATMASKEN Barbro

 

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Jul 2015 – ett mål att sträva efter”

  1. Int behöv du banta. Finns det något fulare än magra kärringar. Nej vi ska vara lagom runda och glada så ät du dina bruna bönor. Jag tar paltbröd med fläsk och vitsås. Det du är kalorier det.

    1. Tack Anita.. du är en ständig källa till glädje. Jag fortsätter härmed i tidigare spår.
      Om nån undrar så säger jag att Anita har sagt att jag bara ska äta på , sådeså

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *