Dags för stilla veckan?

Jag vet att Stilla veckan inte infaller nu, känns i alla fall inte så aktuellt att viga en särskild vecka åt något som man är inne i hela tiden.

Men lite som stilla veckan blir det nu. I onsdags hade Rock- och popkören 65+ sin julkonsert på Gamla Teatern med Kikki Danielsson som gästartist. Va roligt det var! Och bra rescensioner fick vi också så nu svävar alla 76 som på moln.

Innan hade jag gruvat mej och undrat och funderat så nu sitter jag här helt lamslagen och undrar vad jag ska göra? Men så kom jag på att Julen står för dörren. Lika bra det för det är så halt ute så jag törs inte gå ut.

I söndags bakade jag i alla fall 7 sorters kakor. Gu va barnsligt. Vem håller på med sånt nu för tiden? Nu har jag dom i alla fall så jag får se till att ha mycket kaffekalas framöver.

Idag är det ju Lucia och då har jag sån tur så jag blir bjuden på både Lucia-morgon och Lucia-eftermiddag hos min gamla arbetsgivare. Så idag är det lussebullar och pepparkakor och skönsång dagen i ända.

Vad jag har det bra!  Trevlig helg på er alla!

Publicerat av

barbro

4 reaktioner till “Dags för stilla veckan?”

  1. Du har så rätt. Jag är dålig på att komma ihåg namnsdagar, men det kom iväg ett
   meddelande till honom den dan i alla fall.

 1. Va är det inte på söndag som det är lucia? Några sju sorters kakor har jag inte bakat men i alla fall pepparkakor och det får räcka med det. Här blir det minsann inte någon lugn vecka. Varje dag är fulltecknad fram till jul så inte blir det att sitta och häcka inte. Nu tar jag och skriver några julkort.

  1. Jo visst var det igår söndag. Men kan kan ju fira lite i förväg. Folk som jobbar gör det i alla fall
   Idag har jag skrivit julkort…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *