Läs inte – det är så tråkigt!

Tänkte att jag måste väl få ihop några ord inför helgen. Fantasin tryter och mitt liv är just nu inne i fasen typ ”I väntan på Godo”, fast i mitt fall blir det ”I väntan på vadå?”

Ja, vad kan jag väl vänta på? Jag som har det så bra. Som är så frisk och rask och pigg. Fast man kan ju alltid hitta på lite längtningar:

–  Jag är så himla blek – jag längtar tills jag får lite solstrålar på mej, självklart har jag solskyddsfaktor, men det är ändå roligt när man får en lite annan ton i ansiktet.

–  Jag längtar ut. Det är mycket ljusare ute på dagarna och då vill jag vara ute länge. Strax blir det på med spikskorna och sen drar jag uppöver stan i lagom takt och bara andas.

–  Jag längtar tills ikväll. Då ska vi ha kompisar på middag och jag kommer inte att ge mej förrän vi dragit en spader efteråt. Jag längtar till att jag ska vinna, vilket helt klart är roligare än att förlora.

–  Jag längtar tills nästa vecka. Då har jag en massa roliga saker att göra.

–  Och mellan varven kan man ju alltid längta till att få lägga sej i soffan och se på TV.

Ni märker att mina längtningar håller sig inom möjlighetens gräns. Det gäller att längta till sånt som man kan få. Det blir liksom roligare då.

Så nu drar jag ut, andas lite frisk luft och hoppas på strålar på mitt skinn. Trevlig helg ni också!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Läs inte – det är så tråkigt!”

  1. Jag längtar till sommaren till doftande blommor och varmt badvatten och roliga fester och många danser. Längtar till den dag jag vinner en miljon och kan åka till skottland och till Maderia och till Italien Längtan det är något det du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *