En dag för alla hjärtan

Nu närmar den sig – Alla Hjärtans Dag!. En dag som för mej innebär både sorgliga och härliga hågkomster. Nu fokuserar jag på det roliga.

För många år sen var vi med kompisar i Malaysia och på ön Langkawi just den här dagen. På kvällen skulle vi som vanligt äta middag nere vid poolområdet som alltid var trevligt med alla fina lampor som lyste upp träd och buskar i den kolsvarta kvällen.

Men den här dan var det minsann annat. Alla stolar (väldigt många!!!) hade vita överdrag och runt alla ryggstöd hade man knutit stora röda sidenband med en rosett där bak. Vojne vojne, tänkte Snåljåpen och undrade hur mycket tyg som gått åt?

Hela menyn var hjärtinspirerad, det var hjärtan i drinken och hjärtformade bröd och jag tror till och med att maten var hjärtformad. Dukningen var såklart utsökt vacker.

Men det mest fantastiska var ändå att när vi satt där och tittade rakt ut i natten så såg vi en stor fin måne och den låg på rygg, dvs den såg ut som en leende mun.

Här är det mest ”flur-vär” idag, tror inte jag ska gå ut. Känns ganska sent för det nu, klockan är halv 3!! och hela dan innan har jag varit strängt upptagen. Måste snart börja ladda för Fräcka Fredag, nej hoppsan jag bara skojar, jag ska naturligtvis vila mig i form till Fredagsmys.

Chiao!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *