Bak-del!

Jamen det kunde man ju ge sig den på. Att man satsat fel. Nu är det inne att ha stora rumpor!!! Och jag som har sportat bort min så att den istället för att vara rund och bullig mer är utsträckt och platt. Den är liksom längre, om ni fattar! Och tar mer plats!

På TV häromkvällen informerades man om att just stora rumpor är väldigt inne, att man skönhetsopererar just den delen väldigt mycket. Det enda som var bra med det är att det kanske skapar lite mindre komplex om man begåvats med en stor bakdel, men jag misstänker att den inte får se ut hur som helst. Den ska väl inte bara vara stor, den ska väl vara fast och fin och ha en särskild form också.

Tänker att om man funderar på en kroppsjustering så bör man:
1.  Ha sjukt mycket pengar
3.  Gott om tid att läsa och följa trender
4.  Eller kanske hellre, ha begåvats med sia-istiska förmågor att kunna se in i framtiden.
5.  Bo där det finns sjukt många plastikkirurger

Men man kan ju å andra sidan låta bli att tänka på saken – och baken. Jag tänker i alla fall åka till Lantstället och börja fira påsk redan nu. Varför vänta? Jag kör ett kokt ägg redan i morgon och sen ökar jag bara dosen.

Ha så härligt ni med! GLAD PÅSK!

Publicerat av

En kommentar till “Bak-del!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *