Shoppaholliken

Igår trampade jag omkring i en noppig svart kofta, korviga svarta strumpor och svarta byxor. Kände mej väldigt schavig (stavning?) och murrig. Klädsel och humör ingick i en plan som gick ut på att jag just idag måste bege mig till stadens shoppingcentrum och köpa mej nåt nytt och vårigt. Nåt roligt och glatt. Nåt som får mig att bli riktigt riktigt fräsch.

Och vad händer? Vaknar och ser snöflingor stora som dammråttorna här hemma. Man ska inte prata om väder – alls… det är så tråkigt men en liten rad kan jag väl ägna detta trista fenomen

skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit.

Såja, nu är jag klar med det! Jag tänker förstås helt bortse från väderleken och fortsätta på min inslagna linje. Vårgarderoben måste förnyas! Och på frukosten såg jag en sak till som jag absolut måste börja fundera på. Det står nämligen att Sängjätten ska sälja VÅRNYHETER. Herregud, jag har ju en VINTER-SÄNG.

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Shoppaholliken”

  1. Jag säger samma skit men tack och lov kom inte så mycket snö. Det är ingen ide att du letar efter färggranna och glada kläder för jag var i Bollnäs och där var det bara trista mesiga kläder i svart grått och dyngbrunt så det blev billigt Inte en grej ville jag ha men kanske är det annorlunda i Östersund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *