Goda råd dyra?

Ja fast det är dom ju inte alltid. Det finns måååånga bra råd som inte kostar något. Men íbland tänker jag att det inte är så konstigt att dom är gratis.

Härom dagen fick jag höra, apropå högt blodtryck, att ett effektivt, billigt och enkelt råd var att 3 gånger om dagen hålla för en näsborre i 11 minuter. Behöver jag säga att jag inte bedömer detta som ett råd som jag bör anamma.

Kan bara se mig själv när jag innan näshålshållet målar naglarna eftersom jag ändå ska vara still så länge.  Och att jag efter en liten stund måste kolla om dom har torkat. Och att jag efter 1 minut blir så rastlös så jag måste lösa lite korsord. Tidningen slinter och jag får ta hjälp av båda händer för att lägga den till rätta. Och att telefonen ringer, plötsligt har jag glömt att jag har bara en hand fri. Och att jag får ont i armen av att hålla den still ens i 40 sekunder. Rådet är alltså billigt och fullständigt otänkbart för mej.

Nej tacka vet jag råden som säger att ett glas vin då och då bara är nyttigt för kroppen. Att man kan gå ner i vikt av två skäl; fåfänga eller att man behöver det rent medicinskt. Jag är väl inge fåfäng? Och om jag tittar riktigt noga på Biggest Looser så tänker jag att det kanske inte är så farligt med mej ändå.

Ångar alltså på i samma goda stil. Ute blåser sommarvind, solen skiner och jag ska iväg och köpa fröer. Ha en härlig måndag ni med.

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *