Snärjig dag…

Idag blir det svettigt!

Kl 1007 blir jag upphämtad av en silverfärgad bil med tillika silverfärgad förare. (Det är faktiskt min bil, men det känns lite roligare om jag leker att det är en hyrd Chaufför som hämtar mej. Chauffören är förstås den allmänt kände andre personen i hushållet). Sen plockar vi upp några av mina svägerskor och beger oss till Spa-kliniken.

Först blir det dusch, förmodligen finns det nån lite vrå som behöver tvättas en gång till. Då ska jag passa på och använda mmmmmycke shower gel, dom har säkert nån dyr som luktar extra gott.

Handdukarna är säkert vita, tjocka och härliga att torka sig på.

Sen kommer det moment som kanske inte är lika lockande. Baddräkt på. Hm. Efter den befriande bilden på bikinikroppen Adelsköld i Expressen kan inget gå fel. Hon bestämde sig för att en bikini + en kropp blir en bikinikropp. Punkt slut. Alltså inget att oroa sig för, möjligen att baddräkten är för liten sen i fjol. Men visst är det väl stretch i baddräkter? Jag vill inte prova innan, då kanske jag blir på dåligt humör.

Å sen blir det klassisk massage. Förra gången jag var där tillfrågades jag om jag hade några problem, om jag hade ont nånstans? Nejdå, hävdade jag bestämt. Jag är i fin författning. Himmel och plättar vad det gjorde ont när hon masserade. Hon konstaterade då lite torrt att jag nog borde kosta på mej en och annan massage med tanke på den enorma smärta som en knådning innebar. Och det gör jag ju nu, kostar på mej, över ett halvår senare.

Lunch blir ju trevligt. Vi har beställt sallad och förmodligen ett glas vin också. Blir skönt att sippa på det när vi sitter och är alldeles rödbrusiga av allt knådande.

Och sen blir det väl dags för bubbelbadet. Med tanke på det fantastiska vädret idag så kanske vi sitter ute på taket och glor bort mot slalombacken och Storsjön.

Och sen avslutar vi väl med ännu en dusch. Och nu kanske dom har nån lotion också som man riktigt kan slööööösa på. Förmodligen glider man väl ut pga av allt det feta som man har fått åt sig alldeles gratis.

Ja, det är inte klokt vad mycket som ska göras idag!

 

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *