sjuuuuuuk…..

Det var nån gammal komiker som en gång sa så:
– Va sjuk jag är …. men gla

Jag är förkyld och inte vet jag om jag precis kan säga att jag är glad, men jag är i alla fall glad över att det vänt. Det gjorde det på lördag natt i tvåtiden. Då hade jag precis inte orkat se omröstningen på Mello och hade väl sovit ungefär 4 timmar + hela dagen innan. Då plötsligt… kände jag att det liksom släppte och jag kunde andas, få upp även höger öga och titta ut.

Viss om att det nu bara kan bli bättre gläder jag mig åt en strålande måndag då jag ska vila hela dagen, som jag gjorde både lördag och söndag. Sen var det väl katten om inte…. Rock- och popkören 65+ har konsert på torsdag kväll och då är jag garanterat i toppform. Så toppform man kan vara i min förhållandevis höga ålder, man kanske ska ändra och säga i mellantoppform, bara för att man ska ha en chans att lyckas bli det man tänkt.

Det är inte så dumt ändå. Att sänka prestationskraven och bara gå runt här hemma och ”poa på”. Jag förbereder min nära förestående flytt till lantstället, dvs jag packar ner precis alla kläder som har sommaranknytning, alla skor som jag kan tänkas vilja placera på mina väl använda fötter + allt som jag kan tänkas behöva i hobbyväg. Tänk om jag plötsligt inte har något att göra där?

Det känns så himla kul att sommarlovet snart börjar.

 

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *