Nu har jag roooligt!

Jag springer ut och in. Snickaren har varit här och gjort klart. Nu ska lister, golvsocklar och dörrpaneler målas. Bråttom bråttom. Hela badrummet är utspritt i plastpåsar överallt. Igår kom badrumshyllan upp så då kunde jag fylla den.

Rörmokarn har inte varit här ännu så vi har inget vatten, får bära från andra huset. Tänkte först strunta i att diska men det blev så mycket smutsigt porslin överallt så nu har jag börjat bära vatten och värma på spisen. Minns att jag för ca 30 år sen alltid gjorde det, stod dessutom ute och diskade. Nu rör det sig bara om några dagar så då är det väl ingen konst.

En gammal möbel, typ byrå ska målas med vit lackfärg och placeras under nyinköpta hatthyllan. Nu är den målad en gång. Det blir nog bra.

Myrr…. jag har glömt att lägga ut myrr!!! Måste snarast göra det. Idag var det två myror som bet mig så fort jag satte foten i gröngräset.

Ena altanen har jag gjort fin med pelargoner, köksväxter, nya stolsdynor och en fin krona av rötter som jag köpte när jag var på Kretsloppshuset härom sistens. Känns mysigt att sitta där. Vi har köpt infravärme också så att jag kan sitta där hela kvällarna och läsa en god bok… Inget som behövs just idag, vi har 28 grader varmt. Ljuvligt ljuvligt.

Hinner inte sitta och sola. Vill inte heller. Hastar bara omkring. Tänk va en liten gumma kan gno om hon vill.

Härlig tisdag på er alla!

Publicerat av

4 reaktioner till “Nu har jag roooligt!”

    1. Det är osannolikt härligt. Idag fredag är temperaturen på en mer normal nivå.
      Men bara solen skiner så är det härligt ändå.

    1. Absolut. Du är så välkommen. Ring först… ifall vi råkar ha åkt till tätorten
      Kälarne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *