Släkten är bäst

I helgen har vi haft Släktträff. Va roligt det var! 49 personer som alla är ättlingar till John och Bertha Lindström. Det fylls hela tiden på med nya friska tag, den här gången var det 5 barn som jag inte träffat tidigare. Lekar, frågesporter, kluriga övningar, god mat och trevligt umgänge. Vilken fantastisk lördagkväll! Jag är så glad att jag är släkt….

Häromdan var jag på affären. Köpte sallad, varpå den andre personen i hushållet påpekade att jag har jättemycket sallad i min odling. Då kom jag på att jag inte informerat honom om att den bara är till beskådning. Där ska inte tas ett enda blad på hela sommaren. Jag ska bara ha den att visa upp ifall det kommer hit nån. Då ska jag lite sakta dra mej till  pallkragen och säga ”Salladen har tagit sig fint i år!” Och så ska dom säga: ”Ja och gu va mycket du har…”

Idag är det en lurvdag, både i huvudet och ute. Vi vilar oss och väntar på att barnbarnet, som bor hos oss den här veckan, ska lämna sin kompis i huset nedanför och komma hem till oss för att äta. Jag hoppas förstås också kunna lura henne att stanna hemma en stund så vi kan dra en spader. Jag tror bestämt att jag ska försöka ”lägga leken”, så att jag får chans att klå henne. Det är inte klokt vad ungdomarna  lättlärda, har jag verkligen lärt dom att bli så där duktiga?

Publicerat av

2 reaktioner till “Släkten är bäst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *