Blomsterängen

blomsteräng

Äntligen kan jag skicka ett bildbevis på min blomsteräng. Här ser ni förstås bara utkanten och eftersom alla kort där jag finns med är tagna på så långt håll som möjligt så kan man förstås inte se vilka fantastiska färger, vilka enorma blomklasar, vilken mängd olika sorter och vilken otrolig prakt som numera förgyller min skogstomt.

Nu är det som sagt drag under galoscherna. Vi har letat svamp: Resultat 0. Vi har plockat hallon: Resultat mängder. Nu ska jag ge mig in i rödvinbärsbusken och plocka 4 l som ska bli gelé. Till den ska man plocka bären när dom inte är riktigt mogna, då blir det bästa resultatet.

Varför är OS mitt i natten? Och varför glömde jag alldeles bort det när jag i natt inte kunde sova och satt uppe till kl 0245 och löste korsord. Jag hade ju kunnat titta på OS. Inte bra. Kommer inte att upprepas. Nu vet jag det.

Och vädret bara fortsätter att stråla. Ha det så härligt ni med!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *