Busy

Svampkorg

Förutom att rusa runt i skog och mark och fånga dom här knalloranga och knallgoda blodriskorna har vi nu börjat beta av  ”attgörainnanviåkertillbakatillstan-listan. Det är ju så populärt att förfasa sig över särskrivningar så då kan jag ju göra tvärtom. Hopskrivningar, alltid retar det nån.

I ett av fönstren har vi ett innanfönster som jag aldrig plockar ur. Minns att mamma hade så fint mellan sina fönster. Hon hade fönstervadd och den var alltid strålande vit, inte ett damkorn eller en enda död fluga vad jag minns. Jag har också försökt med vadd men den ser alltid lite smutsig ut och suttrig ut. Ett år var jag smartare än så och la dit hela klasar med lingon, tänkte att det skulle väl bli jättefint. Tänkte inte på att bladen vissnade, for av stjälken och när jag kom tillbaka på våren så såg det ut som att en höststorm härjat i fönstret. I år har jag därför tänkt lite till. Jag har lagt mossa, plockat bort alla lingonblad och sen stuckit ner dom fina lingonen. Fint va?

Fönstervadd

Den stora flytten har också påbörjats. Igår åkte jag en vända till stan och då passade jag på att plocka med mig alla värme- och kronljus jag köpt på IKEA. Prolemet var att jag redan hade tagit hem en laddning. Har jag varit i Sundsvall två gånger? Så jag fick helt enkelt inte plats med alla (svårt med utrymme i en fyra) så det var bara att ta med sig några paket tillbaka hit.

Sen tog jag hem alla bär och upptäckte att jag hade hjortron sen 2013 kvar i frysen. Vad är det som pågår??? Ingen koll är det som pågår och att äta hjortron i parti och minut är vad som kommer att pågå.

Varför är det 7 varmkorvar i minsta förpackningen och 8 korvbröd i den minsta förpackningen?

 

Publicerat av

En kommentar till “Busy”

  1. Ja du det med korvar och korvbröd har jag också funderat över. Ett av livets förtretligheter kanske. Vi börjar bli gamla och glömska. Därför handlar man ljus och sånt varje gång man besöker det stora varuhuset i öster och har glömt var man har hemma men oj vad du kan elda ljus i vinter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *