Dansande älgar

I natt jag drömde…. att jag var i Borgvattnet och firade påsk. Mycket folk, sång och musik. Plötsligt ett nummer där flera älgar dansade på bakbenen och mitt ibland dom en och annan lång och reslig man med avlångt ansikte som stod på egna ben. Alla utförde nån sorts koreografisk dans. Det var en dröm det!

Och då tänkte jag, när jag vaknade alldeles för tidigt: Vad drömmer jag om? Ingenting så här på rak arm. Jag drömmer inte om att åka till Amerika längre, det känns för långt och besvärligt. Vi ska till Mallorca alldeles snart men det är inte precis något jag drömt om och längtat efter, mer att ”jamen det blir väl trevligt med lite omväxling!” Jag drömmer inte om att kunna köpa mej det ena eller andra, det är snarare så att jag inte behöver något och att jag har nog många jumprar och koftor och jackor redan.

Nej nu är det mest funderingar på hur allt ska bli? Sjuk? Frisk? Klar? Virrig? Var kommer jag att bo? Kommer nån att se efter mej? Hur blir det bortom det här glassiga livet som jag lever nu? När jag ingenting saknar. Är frisk och glad och har många vänner och mycket att göra.

Det låg jag och tänkte på i morse. Men nu har jag släppt alla vemodiga tankar och ska bege mej ut i höstsolens glans. Det fläktar lite i träden, vilket är väldigt bra för då behöver jag inte fixa håret så noga. Med raska steg (hm…). Faktiskt helt fel,  jag går tydligen sakta även om jag inte tror det själv, men om jag går bredvid nån och själv tycker att jag pinnar på bra, så märker jag att dom får sakta in för att hålla jämna steg med mej. Jaja, jag går snart in i en hektisk träningsperiod, måste vara i fin form inför kommande halkprov då jag kanske inte törs gå ut alls.

Härlig ärtsoppa på er!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *