Aktivitets-vecka

Vojne vojne, va mycket det blev helt plötsligt. Man ska dock aldrig ändra på ett vinnande koncept. Har jag legat så här en hel vecka så är det dumt att sluta.

benen

Skojar bara. Den här veckan har det varit drag, enligt mitt sätt att se det och i jämförelse med förra veckans aktivitetsgrad.  Gymmet två gånger. Pust! Övning med kören. Jättekul. Lunchkonsert. Trevligt! Diverse handelsutbyten, vilket bl a resulterade i att jag, i min jakt på en ögonsalva, blev kund på ytterligare ett Apotek (hur många finns det?) samt hade nöjet att besöka Odensalas Hälsocentrals Apotek för första gången.

Jag hämtade också en present på min favoritaffär Vita Korset. Om man handlar mycket smink av samma märke får man en fin present. Jag ällllskar dom där presenterna. Små gulliga burkar och små fina tuber. Och så ligger dom alltid i en fin liten väska. Jag har väldigt många såna väskor. Hittills har krämerna nästan jämt blivit liggande men nu använder jag dom till sista klicken. Jag kan nästan ”gå runt” på presenterna, fast då måste jag ju förstås handla lite också (tänkte inte på det!!!).

Idag är jag ideell på sjukhuset, det är väldigt trevligt och jag känner mig så snäll och lite betydelsefull. I morgon är det bara besök hos frissan och det känns inte särskilt arbetssamt, tvärtom. Ser alltså fram emot morgondagen också, och kvällen, och helgen, och Skavlan, och fotbollsmatch på lördag.

Vad jag har det bra! Härlig torsdag på er också!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Aktivitets-vecka”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *