Här står ingenting…

Vaknade till och kollade på klockan. Oj, nu måste jag upp så jag hinner till gymet….. Jag kunde ju ha valt att hoppa över idag eftersom jag kände mej lite sliten efter en hel lång helg i sysslolöshetens tjänst, sånt kan smitta av sig nämligen. Men nejdå, jag skuttade (!!!) upp och fixade frukost, började läsa tidningen och lyssna på radion i vanlig ordning. Då upptäckte jag att jag sett fel på en hel timme. Klockan var inte ens 8, och jag som trodde att den snart var 9.

Så nu är goda råd dyra. Vad ska jag göra innan 0930 då jag ger mig iväg för att stärka muskler och sporra min halvgamla kropp till nya stordåd? ”Hitta på” innehållet till en blogg kan vara nog så marigt, vilket ni förmodligen redan har märkt. Här skrivs inget av värde idag.

Läsa Aftonbladet kan man ju göra. Fast jag tycker det är väldigt jobbigt att läsa den på datorn nu för tiden. De flesta intressanta artiklar är numera inspelade på TV så man kan inte bara läsa om pensionärerna som överlistade tjuven, nej nu är det som en nyhetssändning där det sitter minst två personer och berättar vad som står i artikeln också. Vad är det som händer? En tidning vill man väl LÄSA och inte höra. Om förhållande skulle vara det motsatta finns väl ljudtidningar?

I alla fall så blev jag grymt besviken över en annons. Där står att ”människor med långa ögonfransar är gladare, friskare och roligare”. Eftersom mina fransar mer är av normal eller lite under normal längd,  rök dom egenskaperna….

Nu skiner solen, frosten ligger som en tunn hinna över gräset, jag ser att dom har skrapat bilrutorna. Huu. Och i morgon drar jag till huvudstaden för lite semester.

Publicerat av

2 reaktioner till “Här står ingenting…”

  1. Ja vi med korta ögonfransar måste få leva vi också. Som en liten kille sa till en kompis till mig när hon inte kunde krypa in i hans koja. ” Man kan få ett bra liv ändå även om man har stor rumpa”. Så är det väl. Vi har väl trots allt fått ett skapligt liv utan långa ögonfransar eller hur.

    1. Ja just det kändes väl inte särskilt noga. Stor ända… inga problem
      det är bara att tycka att det är härligt att man inte behöver bry
      sig så mycket om hur man ser ut längre. Det är ändå ingen som ser en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *