Tanken är fri

Ingen kan hindra tanken eller tankens flykt eller tankens upphov till distraktioner, drömmar och fantasier. Fast ibland tror jag det skulle vara nyttigt för mej att kunna begränsa mina tankar.

Som t ex när jag ska borsta tänderna med min braiga eltandborste. På förpackningen står:

 • Dela in tänderna i 4 sektioner = Lätt
 • Borsta varje sektion 15 sekunder:
 • Sektion 1 = Lätt
 • Sektion 2-4 = Omöjligt. Då är jag redan less och börjar tänka på när jag ska börja gå in till stan, vilken jacka jag ska ta på mej, varför jag glömde ringa ett visst samtal, tänker att jag måste boka en grej, längtar till sommaren, tänker att snart är det vinter.Helt plötsligt håller jag i en surrande tingest som rusar av och an inne i munnen och jag har absolut INGEN koll på var den borde befinna sig, hur länge jag stått där och hur många emaljer jag slipat sönder när jag varit på samma ställe för länge.

  KONCENTRATION Lindström – KONCENTRATION

Publicerat av

2 reaktioner till “Tanken är fri”

 1. Nu för tiden är då allt så komplicerat. Jag har också en eltandborste men har inte ens läst hur man gör. Jag bara gnuggar på och hoppas på det bästa. Nog vandrar ens tankar både hit och dit hela tiden. Jag städar i loppisen och då kan man tänka på annat utan att behöva tänka på vad man gör. Tänk det skulle vara roligt att höra er sjunga tvåstmmigt den käcka biten. Jag som är av en negativ natur skulle väl behöva höra lite mer rajantajanbitar

  1. Vem vet, vi kanske kommer ut på en roadshow och hamnar i Fisksjön. Då
   får du höra den, eller kanske helt enkelt vara med i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *