Mitt inre geni

Hos frissan idag (det blev jättebra!!!) beslöt jag mej för att prova nåt nytt. Jag lade ifrån mej Svensk Damtidning sen jag bläddrat en stund och sett bilder på samma personer på samtliga sidor. Det är Estelle och Leonore och holländska Maxima och spanska Felicia, som för övrigt tycks ha svåra ätstörningar, hon är mager som en skrika och då tänker jag förstås: ”det är inte snyggt att vara fööör mager heller”. Något som jag förmodligen inte behöver fundera över än på några 20-tal kilon. Och hon i Norge, som ser ut som en norsk jente trots att hennes karriärstege bär rakt upp mot drottningtiteln.

Nej tacka vet jag Netflix nya serie The Crown som utspelar sig i engelska kungahuset med början 1947. Där var det glitter och glamour ska jag säga. Överdådigt, sprakande och gnistrande. Så ska det se ut!

Men nu var det inte alls kungligheter jag skulle skriva om. Ibland sticker tangenterna iväg och skriver nåt som jag inte planerat. Och då tänker jag på att det skulle ju vara otroligt fantastiskt om fingrarna drog iväg och skrev nåt klokt och insiktsfullt nån gång också och inte bara dravel.

Därför tänker jag nu ändra stil och fundera över rubriken som jag läste idag: ”Odla ditt inre geni!” Det är ju fantastiskt och det låter verkligen speciellt. Tyvärr ropade HON ”Sätt dej i shamponeringen!” så jag hann inte kolla hur man skulle bära sig åt. Verkar svårt, men det kan ju räcka med att man tror att det finns ett geni därinne. Vem skulle kunna påstå motsatsen?

Lite längre ner på samma sida hade nån filosof skrivit att vi föds som färgstarka original och dör som bleka kopior. Det senaste ändrade jag på direkt när jag knatade iväg till favvo-affären Vita Korset och köpte ännu ett rött läppstift som, när jag tar på det, alltid befinns vara föööör rött för just den här utflykten, kanske till Maxi. Det kändes ändå som att just det med bleka kopian kunde jag försöka fixa själv medan geniet får ta lite längre tid att klura ut.

Och nu är det fredag eftermiddag och det blir mys hela helgen lång. Jag ska överallt och äta och dricka och skratta och umgås i dagarna tre. Ha så kul ni med!

Publicerat av

barbro

3 reaktioner till “Mitt inre geni”

  1. Låter fint det tycker jag. alltså att du är ett geni och att du ska ut och fröjda hela helgen. Ha det så kul. Jag ska kanske ut på en marknad om inte ljuddämparn på bilen låter alltför hemskt

    1. Vi spar lite och tar ett avsnitt om dan. Till eftermiddagskaffet.
      Det är så roligt att man känner igen vissa händelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *