Nu har jag roligt

I dagarna tre har jag haft jättekul. Jag har nämligen haft BRÅTTOM, något som jag gillar. När det äntligen var dags för juleljusens inträde drog jag på turbon, jag har ju vilat mig i form länge.

Jag har plockat fram saker, lagt tillbaka saker, letat saker, hängt upp saker, ändrat upphängning, försökt minnas var jag hade saker förra året, stått och undrat om jag verkligen tog fram allt som ligger i vita jullådan förra året, köpa fina röda julstjärnor som ska stå på samma ställe varje år, hängt upp lummer i taket.

lummer

Igår bakade jag bullar med saffran i, jag har för länge sedan slutat göra lussekatter, mina ser ut som små grisar och blir inte ett dugg goda så nu gör jag vanliga bullar, fast gulare. Och medan degen jäste började jag städa badrummet och slänga gammalt smink och torkade krämtuber. Och så måste jag ta igen mig lite också, lösa lite korsord, dricka lite glögg. Och mitt i alltihop skulle jag få till nån slags middag också. Inge bra. Såna små detaljer glömmer jag gärna när jag har så där mmmmmycket att göra.

Och  när jag kände mig lite färdig satte jag mej ner och tänkte på dom fina serviettringarna som jag broderade förra året. Dom hade jag faktiskt inte sett en enda gång under dagarna tre och lådkontrollerna tjugotvå. En intensiv jakt började. Till slut, ja det var verkligen till slut, åkte locket till en grötskål av när jag for omkring och lllletade. Och se, där låg dom. Inga kommentarer men nästa år ska jag kanske skriva en lapp och tala om för mej att jag gömt dom just där. Frågan är var jag ska lägga lappen.

servietter

Nu ska jag i alla fall sluta skriva och bege mig på gymet. Något som jag verkligen inte egentligen har tid med i dessa dagar, men OK jag kör väl på några gånger till….  Och sen ska jag skynda mej hem och …… Ha så kul ni med!

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Nu har jag roligt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *