Fredag igen?

Men oj oj oj vad veckorna går fort. Redan fredag igen. Nästan som när man jobbade och tyckte att tiden inte räckte till allt som skulle göras. Då var det också väldigt mycket måndag och fredag.

Jag har råkat ut för något som heter Ögonlocksinflammation och nu ska det behandlas minsann. Behandlingen går ut på att man ska ”lägga en salvsträng” i undre ögonlocket 3 gånger per dag. Sen ska man lägga droppar på samma ställe 4 gånger per dag. Jag fattar ju att det inte är så smart att göra allting samtidigt så nu har jag liksom tider att passa hela tiden. Jag droppar och lägger salvsträngar i ett kör känns det som. Ser suddigt några sekunder men det är OK bara det blir bra. Men det värsta är att hela ansiktet är fett. Det rinner ner på kinderna och glasögonen är hela tiden alldeles fettfläckiga.

Värre kunde man ha det. Och idag när jag skulle på stan så lyckades jag faktiskt klämma fast lite ögonskugga på fettögonlocket och ögonfransarna ser tjocka och glansiga ut med lite mascara på de kraftigt feta stråna.

Om man ska fortsätta på temat Förbättringsområden så var jag idag in på min favvo-affär Vita Korset. Där slösade Hon bort nästan hela testtuben med concealer för att få mig fläckfri. Trots mina varningar att det faktiskt kunde gå åt en del material så bestämde hon sig för att dutta både här och där, hela tiden hittades nya fläckar som fick nya duttar. Till slut insåg Hon att mitt förslag att använda roller istället inte var så dumt. Men snällt var det och fint blev det.

Nu är det som sagt fredag. Första klappjakten har avslutats och nu ska jag sätta lite fart, snart får vi främmande! Härlig helg på er alla!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *