Läs inte det här, det står inget

Idag denna strålande fantastiska vinterdag gjorde jag vårdebut på gymet. Härligt att komma igång igen, nu blir det förhoppningsvis två gånger i veckan, om inte jag kan hitta på något som är roligare, det brukar inte vara särskilt svårt för mej. Det var härligt och lite svetttigt, precis som det ska vara.

Och sen idag har jag så himla mycket o-ringt. Jag måste ringa och gratulera en gammal arbetskamrat, kolla hur det är med kompisen som flyttade till Sundsvall, ringa grannen och höra om förkylningen gett med sig, kolla en bokning, höra om syrran mår bra. Pust… hur ska jag hinna? Vissa av samtalen kan nämligen bli väldigt långa.

Ja ni fattar, sysslorna ligger på. Korsordet sen i fredags gapar med stora vita luckor, strumporna måste bli färdiga så att jag kan börja på nåt nytt. Hur tråkigt är det inte att sticka strumpa eller vante nr 2….. jag har sagt det förut. Urtrist!

Och ikväll är det handboll igen. Jag älllllskar att titta på handboll. Fart och fläkt och spännande. Jag ällllskar kantspelarna, som bara dyker upp där på sidan, hoppar upp och lyckas vrida sig i luften och kasta in en boll. Ända sen Hajas (länge sen) kom på kanten har jag haft koll på kantspelarna.

Ha så kul ni med….

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *