Måste flytta …

Jag trivs ju så bra här. Stor och rymlig 4:a med bra läge nära till både stad och natur. Men alltså, nu måste jag faktiskt fundera på att flytta.

Idag finns det nämligen en lägenhet ute på Fastighetsbyrån. Redan på första raden blir jag exalterad och fascinerad. ”Ett riktigt energiknippe till bostad hittar ni …” Det är ju otroligt! Undrar hur det fungerar? Är det en ljus lägenhet så att man blir pigg av allt solsken som strömmar emot en? Eller, tänk om???, det är nåt magiskt med väggarna? Målat med särskild färg? Tapeten kanske läcker? Det finns ju jättemycket man vill fråga om. Visserligen är detta bara en tvåa men vadå, man kanske blir så pigg och energisk att man bara liksom stannar inne en timme eller två och sen är man ute och ränner i skog och mark, man kanske börjar träna till nåt vansinnigt lopp nånstans i världen eller kanske går man en utbildning till EG = energi-givare. Möjligheten är omöjlig att bara låta passera trots vissa minustecken; storlek, läge, kostnad mm mm. Här gäller det att tänka om och tänka nytt. (Pst… jag har inte meddelat den som jag delar lägenhet med än!)

Nu väntar en härlig torsdagsförmiddag hos frissan. Sooooom hon tvättar håret, hennes nästan för långa naglar rasar runt i min hårbotten så det känns som att huden krymper, fast det är jättehärligt och man känner sig väldigt ren ända in i svålen. När hon sen kommer till finishen och alltid frågar ”vill du ha spray” så säger jag alltid ”självklart” eftersom jag är så snål och gniden och tänker att jag ska utnyttja och ta allt man kan få även om det bara är en liten dusk med spray. Så var det med den rena och skära huden och det nytvättade håret.

En sak till: va chockad jag blev när jag läste rubriken ”Dannys chockbesked”… jag gillar Danny Suecedo och tänkte ”tänk om han ska sluta sjunga? ”tänk om han är allvarligt sjuk” …. vojne vojne, chocken till fans och övriga i hela vida världen var att han och Molly skjuter upp bröllopet pga brist på tid. Tjoho!

Och just det, i morgon är det fredag …. ha en härlig helg ni med!

 

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *