… va en liten gumma kan gnooooo….

Häromdagen meddelade jag att i morgon skulle det blir städning. Samma dag när jag återvände från ett av mina uppdrag i ideell-iteten, meddelade den andre personen i hushållet att han hade dammsugit hela huset. Jag riktigt såg hur han inbillade sig att det därmed var färdigstädat och att nästa dag såg ljus och trivsam ut.

Självklart räcker det inte med dammsugning. Nästa dag drog jag igång och jag får väl tyvärr säga att han får bakläxa på flera punkter. Socklarna var inte torkade. Vid mattkanten hittade jag tusentals små svarta strån från hunden Frank, för att inte tala om den vita gardinen längst ner. Vi har såklart städat flera gånger sen han åkte hem, men hundhåren biter sig fast och återkommer under lång tid. Dammtorkning med fuktig trasa är ett måste. Kuddarna i soffan måste vädras, det är ett helt företag, man får gå ut och in flera gånger. Jag höll på en hel dag och det var faktiskt jätteroligt. Och det  blev så fint. ICA Maxi bygger om och har en hel del extrapriser. Det utnyttjade vi och köpte den här fantastiska buketten. Snacka om att man kan känna sig nöjd att sätta sig ner med stickningen efter en sån dag och bara llllukta på blommorna.

Jag har såklart beordrat min man att han ska gå in och gilla mina bloggar, man vill ju visa att man har många nöjda läsare!! Om han går in och gillar just det här inlägget, har han därmed skrivit på ett helt nytt städavtal med något fler klausuler än det han tillämpat innan.

Nu ska jag iväg och sjunga i kören… Yippie! Härlig tisdag på er också!

Publicerat av

3 reaktioner till “… va en liten gumma kan gnooooo….”

    1. Men herregud, visste du inte det ??? Förmodligen helt onödigt men ”mina” syns så väl.
      I Övsjö fuskar jag definitivt med socklarna – också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *