Rubriksättare – vilket kneg!

Ibland måste jag beundra dom som sätter rubriker. Dom är duktiga. Man måste bara läsa vidare efter att ha sett vissa rubriker. Dom lyckas således. Det senaste som jag läste härom dagen var två:

”Har ni sett på maken!” – detta gamla kända uttryck som det faktiskt var länge sen jag använde, måhända beroende på att jag tror mej ha sett och hört det mesta. Nu användes det i samband med en artikel om kungaparets mellandotters man Chris O´Neill. Han tar sig oanade och opassande friheter och hovet gnuggar alla knölar dom hittar; fett- geni, stress-, för att förklara alla hans påstådda krogkvällar, resor i hovstabens limousiner, resor utan familjen mm. Kul var det i alla fall!

Sen var det i samma veva som det stod. ”Nu är prästen kär i prinsen!” Bild på hovprästen, vad han nu heter. Men gud (vits!), tänkte jag: ”Är han kär i Carl Filip?” Är det därför han ser så allvarlig ut vid alla vigslar och dop och annat? Men icke, han hade hittat drömPRINSEN.  Även där, bra jobbat, jag läste ju.

Annars står jag och tummar på den ena vinterjackan efter den andra och funderar om jag ska bära undan den till de mörka källarvalven. Men kanske inte, i natt har det tydligen snöat. Ute blåser ickevårvind, det ser kallt ut, löven susar förbi fönstret i rasande fart, det ligger lite snö här och där och jag inser att det nog blir dunjackan idag också. Fast den tunna…

Det passar mej ganska bra, jag planerar att ta det piano. Hela dan!

Vi ska nämligen gå ut och äta med goda grannar ikväll och trots att det är fredag känns det inte bra att säga att vi ska på After Work. ANW – After No Work verkar vara ett smartare uttryck. Ha så härligt ni med!

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *