Tekniskt under, det är jag det

Och bäst som jag stod där 1:
…. med badrumstrasan (man har ju olika!!!!) i ena handen  inne i  badrummet redo att starta dagens värv så kom jag på att för sjutton, jag kan ju ta och spela en glad trudilutt för att förenkla det tråkiga knoget… jag prenumerar ju på Spotify… Plockade genast fram min App och började tänka … vad ska man ta… vad ska man ta….

Upptäcker till min fasa att jag, trots att jag inbillar mej att jag är musikalisk, inte KAN en enda artist. Jag vet inte vad dom heter, vad dom spelar/sjunger, vilken musik som kan passa mej. Jag menar, vem har hört talas om Norlie & KKV, vars låt heter ”Din idiot”?  kanske Cobi?? eller varför inte Charlie Puth… eller Maroon 5, Kendrick Lamar ”Don´t wanna know”…. verkade i och för sig lämpligt. ”Lugnt och skönt” är säkert bra, men det passade inte just för stunden.

Visserligen har jag gjort två egna spellistor, men den ena är Tommy Körberg 46 låtar, verkar vackert men trist  och tänk när jag shufflar och En fattig bonddräng dyker upp, då måste jag gråta minst 10 minuter och det skulle störa min mentala uppladdning inför storstädningen. Den andra spellistan har jag för att stila med när vi har främmande. När det kommer hit nån på middag ungefär två gånger per halvår då kör jag min spellista från mobilen. När dom förhoppningsvis frågar vilken skiva det är jag spelar, pekar jag lite nonchigt mot TVn och berättar att jag laddat ner en spellista från Spotify och sen laddat upp den via min Apple-TV till TVn. Gissa om jag känner mej mallig.

Nej men man får inte ge upp. Jag måste ju spela upp nåt nu här i badrummet. Jag tog Bo Kaspers och den föga passande låten ”Jag vet att det borde vart onsdag idag men det är söndag i sängen hos mej”.

Och bäst som jag gick där 2:

…. och skulle motionera. Ytterligare en sak som jag ska/har/kan/vill inte/eventuellt börjar med när jag flyttat hem….. så hittade jag alla dom här finfina blodriskorna. Måste hem direkt och lämna över skörden till Förvällaren.

Jag kan ju gå lite snabbt i morgon istället.

Nu är det lördag kväll och jag måste börja mysa lite innan det är kväller. Ha så härligt ni med!

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Tekniskt under, det är jag det”

  1. Man måste ha lite musik när man städar. Jag städar bäst till Ruslana och hennes låt Wild dances Den vann ju eurovisionsslagern för något år sedan och den är det fart på Det går med en väldig fart minsann.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *