Rekommendation: Läs ej!

Ska bara kolla ifall det går… Att skriva fast jag inte har något att skriva om. Den som söker en text som har mening och innehåll göre sig icke besvär. Sluta läs genast!

Jag har liksom ingen inspiration. Det är höst i mitt bröst. I och för sig tycker jag det är ganska mysigt med höst men jag gruvar mej för vintern. Som tur är försvann snön direkt. Jag har inte plockat lummer och enris och lingonris än.

Härom dan sa nåt ljushuvud att det bara var 2 månader kvar till julafton. Då vaknade jag till lite. Jag älskar nämligen jul och speciellt att pynta till advent. Jag gick igång direkt och började planera hur jag i år ska få plats med alla mina tomtar, eftersom en viktig yta för dom har försvunnit. Denna radikala förändring i mitt hem kommer sig av att vi köpt en ny TV. Den förra var upphängd på väggen och jag kunde då ställa tomtar på en hylla nedanför. Nu står TVn på själva hyllan och det innebär såklart att uppställningsplatsen är klart begränsad. Man skulle kunna säga pytteliten. Se nedan!

Jag funderar på att ställa alla i en klump och låssas att det är en Tomtedemonstration, en karneval eller att dom står och lyssnar på ett tal, en konsert eller nåt där alla liksom står huller om buller. En helt ny och banbrytande idé. Ihop med dom bara och sen kan man ha en tävling där alla får leta igen sin favorit i högen. Jag är alldeles för tidigt ute men det kan vara bra för mej att ha något att fundera på så länge.

Har annars använt tråk- och tristtiden till att fundera över mej själv och varför jag onödigtvis vill bli klar med allting så fort som möjligt. Boken som jag läser, speciellt om den är bra, den borde jag ju vilja töja på i det längsta … men icke, den ska läsas ut och det snabbt. Stickningen, vantarna .. varför vill jag att dom ska vara klara så fort … ingen ska ha dom i brådrasket. Och hur otroligt trist är det inte att sticka vante nr 2??? Jag borde istället tänka att jag ska hålla på riktigt länge med nr 1..

Just nu läser jag en bok som är bra. Men enormt många sidor… den är faktiskt riktigt tung. NIX heter den och enligt förståsigpåarna är den ett mästerverk. Tror jag säkert, men ibland blir det väldigt mycket att ta sig igenom. Så igår kväll tänkte jag att jag väl kunde ta och hoppa över lite, det var ju faktiskt ett demonstrationståg som beskrevs in i minsta detalj på cirka 10 sidor, så jag tänkte att det kanske var ofarligt att flytta fram lite. Fast med just den här boken så är det inte bara att ge sig den på att det är ett smart drag. Rätt som det är, 20 sidor framåt, så kommer det säkert nån viktig hänsyftning till det där tåget.

Nu är det i alla fall torsdag kväll. Middagen är avklarad och jag ska sätta mej och sticka på min vante så att den blir klar nån gång….  Ha så tråkigt ni med!

Publicerat av

2 reaktioner till “Rekommendation: Läs ej!”

    1. Ja men det var ju trevligt att du tyckte det… för mej var det mest en nödlösning,
      nånting måste jag hitta på…Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *