Advent – check!

Så här i juletid hör det ju till att man frågar efter önskelistor. Yngsta dottern önskade sig Snälla Föräldrar. !!!!! ??? Man vill ju gärna göra någon glad så jag satte direkt igång att fundera på hur jag skulle gå till väga.

Annonsera måste man förstås göra. Sociala medier är väl det som gäller. Och så måste man väl bifoga hennes CV, knappast troligt att nån, även om dom är snälla, köper grisen i säcken. Jag är sent ute, tiden är knapp. Svaren måste såklart bearbetas noga. Och sen ska väl dom göra intervjuer innan dom bestämmer sig. Nja, före jul blir det nog svårt att hitta några. Hon får ett par långkalsonger istället. (Hoppas hon inte läser det här, för då blir det ingen överraskning på julafton).

Här hemma pyntar jag och står i och har så himla roligt. Nu är det mesta på plats och i övermorgon drar vi till Stockholm en vecka.

Ute faller vinterregn och det ser lagom roligt ut. Tror inte jag går ut alls idag. Det är så mycket sport på TV, skidor och skidskytte och handboll. Lätt att hamna i ryggläge då.

Och i adventsljusens sken, tar jag mej nu en liten kopp med glögg och tindrar så mycket jag orkar. Hoppas ni också får en skönt adventshelg!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *